27 Nisan 2014

Günahkar - Tess Gerritsen (Rizzoli & Isles #3)



Martı Yayınları
416 Sayfa
19 Tl

  Instagramdan @hsnklync ile Tess'in Rizzoli&Isles serisinin üç kitabını birlikte okuyacağız. Çok önce sözleşmiştik. Günahkar ile başladık sonunda. 
  
  Cerrah ve Çırak'tan sonra daha sevdiğim bir kitap oldu. Dr. Isles'ı daha fazla görmek ve bilmek seriyi daha da güzelleştirmiş. İki zıt kadının birbiriyle çalışması zor bir durum. Isles'ın  sahip olmak istedikleri yönde Rizzoli de var, Rizzoli'nin Isles'da. 

  Kutsal mekan olan manastırda cinayet işlenmesi bir telaş oluşturur. Ama cinayetlerin nedenleri daha ilginçtir. Açıkçası hala benim için mükemmel bir gerilim oluşturmuyor ama çok fazla merak ettirip ilerlemesini seviyorum. 


Fotoğraf hsnklync'nun ^-^

2 yorum:

  1. Cerrah'ı atlayıp başlamıştım ben de bu seriye,sırayla da okumuyorum hala,çok bir şey farketmiyor ama,yine de sırayla okuyarak en iyisini yapıyorsun :) Günahkar benim için pek heyecanlı bir kitap değildi,öbürlerini daha çok sevmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mümkün olduğunca seriye göre gitmeye çalışıyorum ama bunda çok fark etmezdir doğru :) Ben Günahkar'ı öncekilere göre daha çok sevdim ama sanırım hala bu seri beni istediğim kadar heyecanlandırmıyor :)

      Sil