30 Mart 2013

Kırtasiye Alışverişi 6


  Yeni denemeler için, çizimler için alınan şeyler. Hevesim geçmesin, istediğimi çizebilerim umarım.


  Evdeki bütün defterlerin çizgili oluşu çizgisizlerin uygun olmaması sonucu bir defter. Bu defterdeki çizimlerin bölümleri varmış ama renklerini en çok bunun beğendim. 


  Çizim kalemiymiş, suda dağılıyormuş falan. Hakikat kırtasiyenin üst katında, orada birisi başınızdayken seçmek gezmek çok zor oluyor. Fiyatı uygun, renkleri güzel ama biraz kağıtta biraz çizgi izi bırakıyor.


  Gönül isterdi ki bütün Copic standını götüreyim. Ama ufak bir servet gerek sanırım. Copic'in renk vermesi, iz bırakamaması her şeyiyle çok güzel laf edilemez zaten. Ama işte fiyatı bana şimdilik engel. Copic multiliner SP doldurulabiliyor, ucu bozulursa garantisi vs. var. Belki fiyatı biraz uçuk ama çok yıllar kullanılabilir. 
  Şu Sharpie'leri kullanırken bir gün kokusundan bayılabilirim :)


 Ebhard denen kalem rengini çok zor veriyor maalesef. Staedtler'in standının Hakikat'ı görmem iyi oldu.


 Bu kalemlerin bazen görünüşleri ve kullanılırken ki renk farkları çok olabiliyor. Mutlaka denenerek alınmalı.  

3 yorum:

  1. Güle güle kullan hepsini ;) Staedtler'a bayılıyorum, bu kalemlerini de eskiden kullanıyordum ama aldığım yer kapandığından beri artık bulamıyorum. Sharpie'leri de çok severim, kullanmaya kıyamıyorum ben =D

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) Bende Staedtler'a bakınıyordum ama göremeyip sonra bulunca çok sevindim. Evet Sharpie'ler güzel ama çok rengini bulamadım şimdilik ^^

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın. Blogumdaki mini kırtasiye malzemeleri çekilişine katılmak isterseniz beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil