4 Mart 2013

Kitap Alışverişi 4


  Yeni çıkan kitaplar değil hatta birçok kişi okuyup bitirmiştir bile. Fakat erteleme huyum nedeniyle daha yeni alabildim. Zar Adam kaç yıl oldu çıkalı aklımın hep bir köşesindeydi, bu alışverişe de katmayacaktım ama yeter artık diyerek alabildim. Göçebe de keza öyle. Filmi olmasa yine daha almazdım ama filme gitmeden okumak istiyorum.
  Alışverişimin çıkış noktası Görsel İletişim ve Grafik Tasarım kitabıyla sağlandı. Bölümü tekrar sevmeye çalışıyorum ve bu kitapta tavsiye edilince aldım. İnceleyince en merak ettim unsur baskı ve çok net bilgiler bulamamıştım bu kitapta açıklayıcı olarak her çeşit baskı ve kağıt kalitesi renkleri çok iyi şekilde anlatmış. 


 Kitapları Hepsiburada'dan aldım ama şu kargolar ayrı olacağına tek kargoda gelse ne iyi olurdu. Dört kitaba üç kargo alarak ulaştım neyse ki kargo bedava. 

5 yorum:

  1. Göçebe ve Kemikler Şehri harika kitaplar, şimdiden iyi okumalar sana. :) Zar Adam'ı ben de yıllardır okuyacağım bir türlü elim gitmiyor. >.<

    YanıtlaSil
  2. Cassandra Clare'ı inanılmaz severim, bu serisini okumadım ama farkında olmadan spin offunu alıp okumuştum (Mekanik Melek) harika bir kitaptı; zaten steampunk türünde olduğu için de ayrı bir sevmiştim. O nedenle ben de bu seriyi edinmeyi çok istiyorum;)

    YanıtlaSil
  3. @subirikintisi Göçebe'ye yarın falan başlayacağım merak ediyorum nasıl bir şey :)teşekkür ederim ^^ Zar Adam konusunda da katılıyorum aldım bir adım attım ama bakalım :)

    @Güngör benim seriye karşı bi nötr tavrım var ama eminim bu kitapla atlatırım ve seveceğimi düşünüyorum :) En kısa zamanda istediğin kitapları alman dileğiyle ^^

    YanıtlaSil
  4. Zar Adam okuduğum en kötü ve saçma kitaplardan biriydi :/ Sen nasıl bulacaksın merak ettim...

    Göçebenin ilk 200-250 sayfasında ölesiye sıkılmıştım. Öylesine ilginç ve güzel bir konu bu kadar sıkabilirdi insanı, neyse ki sonralardan oldukça açılmıştı...

    Kemikler şehriyse benim de okumak istediklerim arasında...

    Şimdiden keyifli okumalar...

    YanıtlaSil
  5. Zar Adam'ı büyük umutlarla sonunda alabildiğim için seviniyordum ama nasıl çıkacak hiç bir fikrim yok.

    Göçebe için kesinlikle katılıyorum çok sıkılmıştım bende başlarda. Başlarda da değil aslında ortalarına kadar zar zor açıldı. Konusu kurtarıyor kitabı bence de :)

    Güzel bir seri olduğu söyleniyor bakalım bende merak ediyorum.
    Teşekkür ederim ^^

    YanıtlaSil