16 Eylül 2013

Kırtasiye Alışverişi 9


  Okulların ilk günü, eğitim hayatımın şimdilik son yılı. Üzülüyorum rahatlığımın son yılı, seviniyorum okul bitecek diye, stresliyim öğretmenlik stajı yapacağım diye. Ama bu haftaların güzelliği kırtasiye bakımından etrafın dolu dolu olması hoşuma gidiyor. Office 1 Superstore'da gezerken de bunları aldım.
   Office 1'da Kore malı defterler oldukça fazla fakat 1000won yani yaklaşık 1 dolara satılan defterlerin Türkiye'de 5-6-7 Tl'ye satılması canımı sıksa da beğendiğim zaman alıyorum maalesef. Sağ taraftaki beyaz defterler gibi. Kullanıyor muyum ? Hayır ama defter koleksiyonuna girecekler, kıyamıyorum. 
  Sol taraftaki defter Gipta'nın. İçi saman kağıdı, Notelook'un buna benzer defterleri var onun kağıdı çok kaygan geldiği için Gipta'nın ki daha çok hoşuma gitti.Bu da yine 6-7 Tl civarında. 


  Yaklaşık A3 boyutundaki bu ürün ise içinde 20 renk barındıran fon kartonları var. Kartonla işim olunca kocaman olmasını pek sevmiyorum, genelde küçük işler için kullanıyorum. Bu yüzden bu ürün çok hoşuma gitti. Fiyatı da çok uygun 5 Tl civarında.


  Faber - Castell'in bu kalemlikleri yeni çıkmış galiba. 4-5 renk çeşidi var . Böyle yatay olması, içinde fermuarlı gözü olması tam istediğim gibi. Fiyatı biraz pahalı (15 Tl) olsa da yine de çok beğendim. 

4 yorum:

  1. Kırtasiye postlarına bayılıyorum :) güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Çok mutlu oldum, teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  3. Kırtasiye yazılarına bayılan birisi daha var buradaa :D Ama o kalem kutusuuuu ( Yazar burada fenalık geçirdi :D )

    Not: Hepsini iyi günlerde mutlu mutlu kullan :D

    YanıtlaSil
  4. Aaa o zaman biraz daha artırmalıyım yazılarımı :) Kalem kutusu Faber Castell'in ya mutlaka çıkar karşına. :)

    Kıyamayıp kullanamasam da teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil