2 Şubat 2016

Kırtasiye Alışverişi #12 (Ajanda)



   İlk kez 2015'te doğru düzgün bir ajanda tutabilmiştim çünkü küçüklükte bile günlük tutmaya çalışıp başaramıyordum ama ajandada küçük küçük planları yazmak daha kolay tabii ki. Hatta 2015 ajandam şuydu:

  Bu ajandanın sayfaları aylık olarak verilip günler de küçük karelere ayrılmış. Benim o yıl ki günlük planlamalarım için çok iyiydi. Bunun gibi el boyutunda ve ince bir ajanda arıyordum ama bulamadım. Remzi Kitabevi'nde denk geldim ama ithal olduğu için pahalıydı ve vazgeçip evde var olan tarihsiz ajandayı kullanacaktım ama bu yıl için onu da pek istemedim.

   Aliexpress'ten yabancıların deli gibi kullandığı minik planner alma fikrim vardı ama 30$ gibi bir fiyattı beğendiğim. Onu da alamadım.

   Ocak sonu gelip hala ajandaya bir şey yazmamamıştım. Instagram'dan @mutlulukoyunu'nun profilinde yukarıdaki Accessorize'dan aldığı ajandayı anlatmıştı. Tam istediğim özelliklere sahipti. Tarihsiz, haftalık, çizgisiz ve A6 boyutunda. Üstüne indirimden aldığı görünce dayanılmaz oldu ve avm gezip durdum ki sonunda Kentpark'ta bulabildim. 13 küsürlü bir fiyata geldi ve içime çok sindi.

Artık gerisi ajandayı zevkle doldurmakla geçecek ve stickerlarımı değerlendirebileceğim. ^-^

4 yorum:

  1. Bu ajandayı Accessorize ilk indirime girdiğinde bir kere gördüm. Neden almadım, bakmadım hatırlamıyorum, sanırım yeni sezon sandım :/.
    Hala içimde yarası taze :), çok kaldı aklımda.

    Güle güle kullan :). Bir de instagramda fotoğrafı gördüğümde de stamp kutusuna bayıldım :)).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzmek istemem ama gerçekten kötü bir talihsizlik. Belli mi olur belki yine denk gelirsiniz ^-^

      Çok tesekkür ederim :) Normalde kalemlikti ama ben onu stamplarla doldurdum :)

      Sil
  2. Accessorize'a ulaşma imkanım olsaydı keşke güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef, online satisi da yok :( Tesekkur ederim ^-^

      Sil