4 Şubat 2014

Obsidiyen - Oniks - Opal - Jennifer L.Armentrout (Lux #1,2,3)



DEX Kitap
354 - 395 - 419 Sayfa

  Genç yetişkin türünü sevenlerden okumayan kalmamıştır diye düşünüyorum. Kim bilir Okuma Şenliği olmasa daha ne zaman okumazdım. Çok çok popüler olduğu için biraz uzak duruyordum ama çok da sevildiğini bildiğim için merak da ediyordum. Okudum da rahatladım.

  İlk kitap güzel başladı uzaylı, yakışıklı vs. olaylar güzel ilerliyordu. Oniks'le olaylar ve romantizm orta karardı. Opal'de ise romantizm üst doruktaydı ve bu hiç hoşuma gitmedi. Sürekli olarak yok kaslar yok öpücükler bahsedilip durdu. Arada da önemli olaylar verildi gibi oldu. Açıkçası gittikçe beğenim düştü. Bir hafta boyunca her gece okuyunca Deamon ve Kate ile birlikte yaşıyormuş gibi oldum. Şöyle de bir gerçek var ki acayip sürükleyici ve merak ettirici. Bu nedenle seriye bayılmasam da Köken'i okumak için sabırsızlanıyorum. Kitapta sevdiğim bir şey şu ki; taşlarla olan bağlantılar, onlar çok güzeldi.

  Okuma Şenliğinde bir serinin iç kitabını okuyanlara 40 puan verildiği için bu seriyi seçtim. Hem kafam rahat etti hem puan kazandım :)


2 yorum:

  1. Yorumlarına katılıyorum. Bence öyle abartıldığı gibi ahım şahım bir kitap değildi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle biraz fazla abartılmış.

      Sil