13 Şubat 2014

[Blog Tur] Anna Kan Giyinmiş Kız - Kendare Blake | Ön Okuma


"DÜŞÜNCELER ZAMANLA BULANIKLAŞIP KAYBOLUR AMA GÖZLER HİÇBİR ŞEYİ UNUTMAZ"

Kitap: Anna Kan Giyinmiş Kız / Anna Dressed in Blood
Yazar: Kendare Blake
Seri: Anna #1
Yayınevi: Martı Yayınları
Tür: Genç Yetişkin, Korku, Fantastik
Sayfa Sayısı: 350
Fiyat: 19 TL

Cas Lowood, ihbarlar üzerine hayaletlerin peşine düşerek onları yok eden bir hayalet avcısıdır. Yeni görevi ise, evine adım atan herkesi acımasızca öldüren hayalet Anna Korlov'u yakalamak ve ondan kurtulmaktır.

Fakat Cas bu kez daha önce hiç rastlamadığı türden bir hayaletle karşı karşıyadır. Anna'nın içindeki, insanları öldürme isteğinin nedenini öğrendiğinde onun hayatına ve ölümüne dair sırlarla örülü gerçekleri de su yüzüne çıkarır.

Yirmi beşten fazla dile çevrilen ve birçok ödül alan Kan Giyinmiş Kız sizleri doğaüstü fantastik kurgunun romantik öğelerle harmanlandığı sıra dışı bir hikayeyle tanıştırıyor.


  Korku dolu bir turun ikinci gününden merhaba! 

  Kitap başladığı ilk sayfayla birlikte korkuyu beraberinde getiriyor. İsmi bir garip olsa da kısaca Cas, babasının mesleği olan hayalet avcısı ve insanları ölüme gönderen garip bir hayaletin peşine düşüp yakalamaya çalışıyor. İlk sayfalara böyle heyecanlı bir şekilde başlayınca gerisi nasıl olur diye meraklar içindeydim. Açıkçası Anna'yı çok merak ediyordum ve eğer kitabın sonlarına doğru ortaya çıksaydı hayal kırıklığı içinde olurdum, neyse ki öyle olmadı. Cas aldığı bir bilgi üzerine Anna'yı yakalamak üzere yola çıkar. Cas sadece emin olunan bilgilere göre hareket etmesine rağmen Anna hakkında sadece ufak tefek emin olunmayan bilgilere göre hareket ediyor. Peki Anna'nın özelliği ne ki, Cas onun için yola çıkıyor? Devamı için bilgi veremiyorum :)

  Hayalet avcısı denince aklıma çizgi film gelip elinde süpürgeyle gezmesi geldi doğal olarak ama öyle değil tabi. Daha karizmatik bir hayalet avcısı ve daha havalı bir öldürme şekli var. Kitabı o kadar soluksuz okumuşum ki kısa bir ara verince ne kadar gerildiğimi hissettim. Böyle bir şeyi beklemiyordum açıkçası. Aslında yazar çok fazla değişik özellikleri bir karakter yazmamış. Klasik hayalet hikayeleri gibi. Okuduktan sonra anladım klasik hikayeler güzeldir, hayalet hikayeleri ayrı güzeldir, modası hiç gezmez. 

  Hayaletleri özlediyseniz hemen alın okuyun o kadar sürükleyici ki bir günde bile bitirebilirsiniz! Öncesinde çekilişte şansınızı denemeyi unutmayın ^^ 

  Kitabı almadan önce ilk sayfaları okumak isterseniz buyrun: 

ÖN OKUMA




12-18 Şubat Tur Programı


12 Şubat sohbetedecekkimseyok.blogspot.com | Çekiliş
13 Şubat segesegese.blogspot.com | Ön Okuma
15 Şubat kutsalyorumcu.blogspot.com | Yazar Tanıtımı
16 Şubat mirielenda.blogspot.com | Alıntılar
17 Şubat thcodex.blogspot.com | Tanıtım Videoları
18 Şubat sssuigenerisss.blogspot.com | Bunları Biliyor Musunuz?




2 yorum:

  1. bu ön okuma özelliği çok iyi oluyor eline sağlık. :D fena değil gibi kitap. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön okumayı ben hazırlamasam da teşekkürler :D Keyifli okumalar ^^

      Sil