15 Aralık 2013

3. Kitap Ağacı Ankara Buluşması


  Instagram'daki okuma grubundan biri olan Kitap Ağacı buluşmasına ikinci kez katıldım. Instagram da başlayıp hemen hemen bütün sosyal ağlardan ulaşabileceğiniz ve kendi sitesinde etkinlikleri takip edebileceğiniz bir grup, sitesi için tık. Sadece Ankara'da değil diğer şehirler de de yapılıyor ve herkesin kitap sevdiği bir ortamda sohbet etmek çok keyifli. 


  Aralık kitabı Şibumi idi. Etkinlikte alıntı okunup kitap hakkında sohbet ediliyor, tabi ki kitabı okumadıysanız da sorun değil çünkü katılım serbest. 


  Bu kitaplar ise Pinuccia'nın herkese dağıttığı kitaplar. Herkes gibi bende çok mutlu oldum. Tekrar teşekkür ederim ^^ Bundan bir önceki fotoğrafta kendisini bulabilecek misiniz bakalım :) Hem Kitap Oburu hem de Kitap Ağacı grubunda Pinuccia olunca yüz yüze görüşmemiz harika oldu. Devamında sahaf gezdik, bir sonraki alışveriş yazısında (yine) bahsedeceğim. 


  Bu fotoğraftaki Sege'yi bulunuz :) 


  Etkinliğin ev sahibi Instagram'dan @neslider ve @arbunaz dı. Kitap ayracım onların el emeği. Kitap ise Pinuccia'dan. İlk kez okuyacağım bir yazar olacak o yüzden merak ediyorum.  Bu şekilde kitap severler ile buluşmak gerçekten çok güzel. Her buluşmada daha çok içinde hissediyorsunuz. Her ay yapılan organizasyonlarda fırsatınız varsa bir tanışın bence ^^

*Fotoğraflar Kitap Ağacı Facebook sayfasından.

2 yorum:

  1. Kitapagaci aile üyesi oldugum icin mutlu, yurt disinda yasayipta bu güzel etkinliklere katilamadigim icin üzgünüm. Ama olsun. :))

    YanıtlaSil
  2. :) Hollanda da buluşmalar başladıysa Almanya'da da elbet olur :)

    YanıtlaSil