23 Kasım 2013

Çırak - Tess Gerritsen (Rizzoli & Isles #2)



Martı Yayınları
410 Sayfa (Cep Boy)

  Yıllar yıllar önce bu kitabı aldığımda aslında Cerrah'ın ilk kitap olduğunu öğrenip başlamamıştım. Sonra Cerrah'ı almayı erteleyip bunu da cep boy ya okuyasım gelmiyor diye ertelemeyle fırsat kurban bayramında elime geçti, elime almamla ertesi gününe bitmesi de iyi oldu. 
  Cerrah'ın tekniklerine çok benzer yeni cinayetler işleniyor ve o hapishanede olduğu için kimse o olduğuna inanmıyor. Hapishaneden kurtulmasıyla Rizzoli'ye gönderilen mesaj içerikli cinayetler korku verici. Arka kapakta yeterince iyi bir özet olduğundan daha fazla değinmeyeyim ama bu kitabı Cerrah'tan biraz daha sevdim. Sonu kolay biraz kolay bitse de sürükleyici olduğu kesin. 
  Bu seriyi bitirip dizisine başlamak istiyorum ama uzun bir süre bekleyecek gibi...

7 yorum:

  1. Bende Çırak'ı Cerrah'tan daha çok sevmiştim. Ben daha kitapları okumadan diziye başlamıştım ama dizi ve kitap bambaşka tam bir uyarlama değil.

    YanıtlaSil
  2. Bende öyle bir yerler okumuştum ama yine de bitirmeden başlamak içime sinmeyecek gibi :) Zaten daha Fringe'ı bitiremedim :)

    YanıtlaSil
  3. Cerrah'ı her yerde bulmak mümkün olmadığı için ben de Çırak ile başlamıştım bu seriye,hala da Cerrah'ı okumadım,utanarak söylüyorum ki :)
    Dizisi pek ilişkili değil kitaplarla ama gayet güzel :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Aslında Cerrah Çırak seri olsa da polisiye olduğu için okumayınca da bir şey olmuyor :)
    İlerleyen zaman da ucundan bakayım bi :)

    YanıtlaSil
  5. Ben bütün seriyi okudum ve çok sevdim. Diziyi izlemedim ve okuduğum hiçbit kitabın filmini izlemekten yana değilim. Hayalimdeki gibi kalmasını istiyorum :) bloğunuz çok güzel ve faydalı teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. Ben seriyi okudum ve çok seviyoru Tess Geritsen'i. Dizisini izlemedim hiç, hayal ettiğim gibi kalmasını severim kitapların :)

    YanıtlaSil
  7. Harikasınız :) Bu seriyi bitirmeye gözüm korkuyor çünkü her an yeni bir kitap gibi geliyor bana :) Aslında çok güzel yapıyorsunuz ama işte meraktan izleyeceğim fakat serinin dizisi değilmiş gibi. Asıl ben çok teşekkür ederim ^^

    YanıtlaSil