16 Şubat 2013

Kitap Alışverişi 3


   Beyazkitaplık'ın Kitapokusak'ta ki indirim kuponu ve sitede kitapların %40'a varan indirimleri almak istediklerimi almakta çok yararlı oldu. Pakette aldıklarımın yanında genel kültür dergisi, sokak kedisi Bob'un ön okuma kitapçığı ve ayraçlar vardı. Kedilerden korkan ben için bu ayraç kedilerden korkmamı sağlar belki :) (hiç zannetmiyorum)


 Üç yıldır ertelediğim Sanatın Öyküsü'nü bu alışverişte artık görebiliriz. Fiyatları takip ettiğimden beni tatmin etmeyen indirimler olup beklettim ama iyi bir indirim görünce artık almamazlık yapamazdım. Zaman Çarkı serisinin ilk kitabı İlknokta'da daha uygundu ama kargo parası aynı hesaba gelince burada yerini buldu. Ve Kitap Kardeşliği'nin Mart kitabı bu gruba özel indirimiyle en iyi indirim buradaydı.
  Sonuç olarak okuyacağım kitap sayıları azalsın diye az kitap almaya başladım. İndirimi çok seven biri olarak da böyle güzellikleri iyi değerlendirmeye çalışıyorum :)

8 yorum:

  1. Ah Zaman Çarkı..=) Okumayı o kadar istiyorum ki, ama bakalım kitaplığımdaki kitaplar ne zaman bitecek =D

    YanıtlaSil
  2. Benimde okumayi cok istedigim bir seri ama bitirmek biraz zor gibi kalin kalin kitaplar. Yavas yavas gidicez artik :) cabuk biter de umarim ya da kitaplikta ki kitaplar biter mi bilemiyorum, hep eklenir :)) kolay gelsin ^^

    YanıtlaSil
  3. Böyle indirimler çok güzel oluyor :)
    Keyifli okumalar dileriz...

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle :) Teşekkür ederim size de iyi okumalar ^^

    YanıtlaSil
  5. "Ben de şunu okuyacağım" diye koyduğunuz kitapları seviyorum. Bu ciddi anlamda işimi kolaylaştırıyorlar "ne okuyacağım" diye düşünmüyorum.. Sayenizde kolayca seçiyorum...
    Keyfini çıkarın kitaplarınızın, sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Öyleyse çok sevindim şu an:)Kitap tarzlarımız da benziyor o zaman.
    Çok teşekkürler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benziyor tabi benim onların arasından seçme hakkım var ;)
      Sevgiler...

      Sil