25 Ocak 2017

Kırtasiye Alışverişi #16


  Doların yükselişiyle artık Aliexpress'e pek bakasım gelmediği için artık etrafımda denk geldiklerim ile az az alıyorum. Dün Yechis'in instagramda Madame Coco defterlerini paylaştığını görünce bugün yolumda olan Madame Coco'ya şöyle bir göz atmak için girmiştim. Belki bir iki defter alırım beğenirsem diye bakarken çeşitlerin çok güzel olduğunu gördüm ve bir de fiyatlarına bakınca aldım da aldım. Bu kadar defterlere 21 lira ödedim. Şu yeşil ve pembe çiçekli defteri aliexpress'te görmüştüm ve nezih'de de 10 küsürlü bir fiyata gördüğümü hatırlıyorken burda 2.90 lira. Büyük New York ve kenarları altın yansımalı olan defter 6.90 ve onun haricindekilerin hepsi 2.90. Benim gibi minik defter hastalığında olanlar için çok güzel *-*

  Kırtasiye ürünü sayılmasa da köşedeki kalemlik aslında bir bardak. Porland'dan aldım ve üzerinde just be cool yazıyor. Ticonderoga kalemlerim için harika oldular. 



  Stickerları Galeri Ekin'den aldım. Önceden 3.75'e alıyordum sanırım şimdi 4.25 olmuşlar :( Kalem de tam bir füme rengi çok beğendim, Zebra Sarasa'nın. 

  Bantlar H&M'de ikili paket olarak satılıyordu ve sırf mavi simli bant için almıştım. Evet gelip yapıştırdığımda ışıkta hologramlı olan o kadar güzel renkler veriyordu ki maviden daha çok beğendim. *-* 



8 yorum:

  1. bugün madam coco'nun önünden geçtim bu güzelliklerden habersiz keşke biraz daha erken görseydim yazınızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bir dahaki sefere rastlarsiniz ^-^ Ben de pek erken yazmadim aslinda ^^

      Sil
  2. harikalar bende bakacağım bu cicilere :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan, hepsi harika, ah evet dolar aliexpress'i de vurdu maalesef...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :) Hem de nasil vurdu :(

      Sil
  4. Instagram'da gördüğümde de kalemliğe bayılmıştım, yurt dışından almışsındır diye düşündüm :). Bir bardağın bu kadar güzel bir kalemlik olacağı aklıma gelmezdi :).
    Gri/füme kaleme ihtiyacım var, Stabilo'nun gri tonlarından hiç memnun değilim. Zebra Sarasa'lara bir bakayım :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bardagin da sekli cok musaitti. Cok sevdim boyle halini :)

      Stabilo'nunkiler biraz sorunlu gibi gercekten. Sarasa'ninkini cok begendim.

      Sil