9 Ocak 2017

Kitap Alışverişi #29




   Teker teker veya üçer üçer kitap alsam da bir bloga yazayım dediğim de yine kuleler yapmış oluyorum ve bir kitabı da unutmuşum eklemeyi. Artık daha az kitap almaya çalışsam da Aralık ayında indirimler fazla olduğu için sitelere bakmadan edemiyordum. 

      

   İlk olarak Harry Potter ile açılışı yapıyorum çünkü zorla olsa da kardeşimden bana hediye geldi. Idefixteyken %35 indirimdeyken kaçırmıştım ama Kitapyurdunda da güzel indirim olduğunu görünce oradan aldırdım ve paketlemesi de çok güzeldi. 


  Ankara Kitap Fuar'ına ilk gün gidip hemen soluğu heyecanla sahaflarda aldım ve inanamadım. Geçen sene fuarda o kadar çok sahaf vardı ki bu sene küçülmüş de küçülmüş. Büyüyünce de parasız olarak dönüyorum orası ayrı bir mevzu. Altın Klasikleri toplamaya çalıştığım için her zaman ilk baktıklarım onlar oluyor ve bu üçünü aldım. İlahi Komedya sanırım daha önce hiç okunmamış ve kondisyonu o kadar iyi durumdaki tertemiz ikisini 40 liraya alabildim. Bir de Aşk ve Gurur'u gördüm ve vuruldum kapağı o kadar güzel ki altın baskısı da çok güzel. Bunu da 40 liraya aldım. 

Fuarda yayınevlerinde elbette beklenen indirim yoktu o yüzden almamayı tercih ettim. İletişim yayınlarıda Puslu Kıtalar Atlası'nın çizgi romanı 20 liraya inmiş ve onu alıp çıktım. 


   Bunlar da yılbaşı için çekilişte gelenler. Hüsnü Arkan'ı fazlasıyla görüyordum ve nasıl yazdığını merak ediyorum. Bu yüzden de bunun gelmesi çok güzel oldu. Lavinia ise listemin arasında merak ettiklerimdendi. İlk Ursula K. Le Guin kitabım olması da ayrı bir güzel. 


  D&R'da bir haftasonuna özel mağazada indirim olmuştu ve Sana Gül Bahçesi Vadetmedim'i aldım kendime hediye olarak. Gözyaşı Konağı ise benim hediye ettiğim bir kitap seçimiydi ve konusunu çok beğenince kendime de aldım. NTV yayınlarında indirimde Sanat kitabını bulunca alacağımı söylüyordum ve bulunca onu da ekedim. 


  Instagram'da @pinuccias'ın başlattığı 2017'de 1001 kitaptan 17 kitabı okuma etkinliği var ve ilk kitap Büyücü. Çok güzel yorumlar geliyor ve merak etmeme rağmen başlayamıyorum. Şubat kitabı ise Günlerin Köpüğü. Adını okuyup kapağını görünce konusu da beğenince dört kitaplık bir seri olan Bahar Karları'nı sonunda sepete ekleyip alabildim. Hevesle okuyacağım. 


Çok kitap alıp az kitap okuma sorunum üstüne biraz çalışmam lazım sanırım.


6 yorum:

  1. Herkesten indirim konusunda aynı şeyi duysam da yine de fuara gitmek için sabırsızlanıyorum :)
    Benim de okuma hızım ve alma hızım hiç uyuşmuyor yaa :(
    Olsun ne yapalım. Kitaplar iyi ki var :)
    Sevgiler. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gitmek ve o ortamda bulunmak elbette cok zevkli :)
      Yine de guzel firsatlar olabiliyor :)
      Keyifli okumalar ^^

      Sil
  2. Off o kadar dertliyim ki fuar konusunda. Fnallerimin 16sında bitecek olması ve benim gitmek için hiç vaktimin olmaması çok can sıkıcı.
    Evde zibilyon tane okunmayı bekleyen kitap olmasına rağmen hala kitap alma peşindeyim ben de :) Ne yapalım bu da bizim en kötü huyumuz olsun. :)
    Bu arada kitaplar harika görünüyor. Özellikle İlahi Komedyalara bayıldım. Güzel günlerde keyifli okumalar. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O okunmayanlar kismina mutlaka yeni kitaplar gelmeli :) Umarim gidebilmissinizdir.
      Cok tesekkur ederim. Size de iyi calismalar ^^

      Sil