4 Şubat 2014

4. Kitap Ağacı Ankara Buluşması


  1 Şubat'ta Kitap Ağacı'nın Ankara buluşması vardı her ay olduğu gibi ve bu ay şimdiye kadar ki en bol katılımlı buluşma oldu. Organizasyonu Ebru Unutmaz üstlenmişti ve ellerine sağlık ki çok güzeldi. Sohbetler edildi çekilişler yapıldı, ayraçlarımız oldu. Bende yapmıştım bir sürü ayraç ama istediğim gibi olmayınca yarıda bıraktım getiremedim. Umarım diğer buluşmaya güzel bişeyler yapabilirim.


  Her buluşmada çok güzel insanlar tanıyorum ki benim çekingen yapıma karşı müthiş bir şey. Çünkü hemen insanlarla tanışan biri olamıyorum :( Kitaplarla beslenmek'ten Eral Hanımı tanıyınca orada olmasına çok sevindim. Kalabalık olması nedeniyle maalesef herkesle konuşma fırsatı olmuyor ya da çekingenliğimden de gitmeye utanıyorum :) 


  Bu ay bir de yazar konuğumuz vardı, Ozanser Uğurlu. Aşk üstüne, psikoloji üstüne konuşmalar yapıldı, kitapları hakkında fikir edindik. Benim pek ilgimi çekmediği için kitaplarını almadım ama konuşuldukça merak dürtüsüne engel oldum, okunacak kitap çok diye. 
  Öbür buluşma Mart'ta ve organizasyon Pinuccia'dan merakla bekliyorum. Ankara'daysanız kitap seviyorsanız bence bir uğrayın :)
  Bu güzel fotoğraflar içinde Hayata Dönüş Yolculuğu'na tekrar teşekkür ederim. ^^

2 yorum:

  1. Canım benim :) Seni gibi pırıl pırıl bir kız tanıdığım için ben çok mutlu oldum.

    YanıtlaSil